Avui toca entregar el resum del procés…

Fa molt temps que anàvem dient HAURÍEM DE…canviar el color de les parets, caldria millorar les exposicions, aquest patí en podríem treure més rendiment, els alumnes es queixen del bar…Sembla que fos ahir quan vam començar a parlar de la CRIDA de la Fundació Bofill, un tal HACKTHESCHOOL. Vam crear el document per presentar-nos a la crida i de 171 centres, vam ser un dels 30 escollits per acompanyar-nos en aquest procés de canvi. A partir d’aquí reunions, i reunionetes, buscant temps allà on no hi és, ja que tots anem molt enfeinats, però quan la feina il.lusiona, motiva, tothom troba un espai, un moment!.

El Claustre es va apuntar al carro rapidament i els alumnes cada grup a la seva manera van participar. Han dibuixat, han fet llistes, pluja d’idees, han pintat sobre plànols les seves emocions, han aportat propostes esbojarrades i altres de molt necessaries, han fet maquetes digitals, uns han començat a crear materials, altres s’han ofert per treballar…no acabaríem mai de descriure la moguda que s’ha generat. No es pot recollir amb un document, ni amb una agrupació de fotos, tot el que s’ha fet.

Només ens queda donar gràcies a tota la Comunitat educativa, a TOTS, perquè cadascú ha aportat el seu granet de sorra, o sac de sorra!

Aquí alguns dels molts bons moments…però n’hi ha tants…continuarem omplint el blog, volem que es pugui veure tota la feina que han fet els alumnes i professors.

Seguim…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s